Bystam akutmottagning

Bystam akutmottagning är en privat psykologmottagning på Östermalm i Stockholm som drivs av Eva Bystam. På mottagningen finns tid för att ge råd till dig som behöver prata med någon när livet känns jobbigt och som har svårt att komma vidare på egen hand. Tillsammans hittar ni vägar och strategier för hur du tar dig ur din fastlåsta situation. Bystam akutmottagning erbjuder även parterapi och familjeterapi. Att gå i parterapi är bra både i förebyggande syfte, för att ni ska slippa hamna i uppslitande situationer, och som hjälp när relationen krisar. Eva Bystam har i över 40 år framgångsrikt hjälpt par till en bättre relation.

Bystam akutmottagning erbjuder även samtal för personlig utveckling och allmän rådgivning om livet och självkänsla. Många kan känna sig otillräckliga och vilja genomgå plastikkirurgi för att få bättre självkänsla. Ibland kan det vara skönt att få prata med en utomstående om sina planer, tankar eller förhoppningar om livet – någon som kan se på situationen ur en annan synvinkel. Känner du dig osäker på om terapi är något för dig ger Bystam rådet att prova på tre gånger för att känna på hur det känns när ni samtalar med varandra. Bystam är flexibel och har möjlighet att erbjuda tider både tidiga morgnar och kvällar, allt efter ditt önskemål som klient, för att det ska passa din vardag.

Bystam akutmottagning tar även emot akut

Bystam akutmottagning, centralt och lättillgängligt

Bystam akutmottagning är belägen på Brahegatan 49 i Stockholm, mycket nära tunnelbanestationen Stadion. Här erbjuds förbokade tider, men om du behöver hjälp snabbt finns nästan alltid en akuttid att tillgå. Det är viktigt att du får den hjälp som du behöver när livet krisar. Enklaste sättet att komma i kontakt med mottagningen är att mejla eller ringa. Om du känner att du behöver prata med någon ska du inte vänta för att du tror att du inte mår tillräckligt dåligt. Du behöver inte ha nått botten känslomässigt för att gå till en psykolog. Se terapi som ett verktyg till att utvecklas och nå din fulla potential.